Cross Archery

Cross Archery

Крос-арчері - це дисципліна, яка поєднує в собі біг по пересічній місцевості на час і  стрільбу з лука у мішені. До змагання допускаються учасники, які мають навіть первинні навички в стрільбі з лука з будь-яким видом луків і стріл. Основні обмеження по луках - відсутність прицільних пристосувань, а також інших обвісів. Обмежень щодо стріл немає, але на всіх стрілах дозволяється тільки спортивний наконечник.

Перед початком Крос-арчері учасники проходять ті комісії та кваліфікаційні раунди, за результатами яких стрілок визначається в одну з категорій.
Стрільба проводиться у мішені ФІТА 40 з відстані 18 метрів, 10 серій по 6 стріл. Набравши певну кількість балів, організатори визначають стрільця в одну з трьох груп.
Призовий фонд:
Внески за участь діляться на витрати організації турніру та призовий фонд для переможців.

Основний вид змагання проходить за правилами Крос-арчері. До програми турніру входять три етапи - «Велике коло», «Мале коло» та «Змія». Учасник виходить на старт із луком та 6-ма стрілами. Суддя дає сигнал до початку, і учасник починає проходити траси. Учасник біжить за попередньо підготовленим маршрутом і з кожного рубіжа здійснює зйомку в ціль з градацією балів 1, 3, 5. Проманувшись на цілі, стрілок не набирає балів. Сбор стріл дозволений тільки тоді, коли учасник пройшов всю дистанцію, суддя зупинив і зафіксував час і разом з арбітрарем здійснює розрахунок балів. При попаданні в габариті засчитывается більший результат. Основним фактором підрахунку результату є Хіт-фактор (бали розділені на час). Сума Хіт-фактора в трьох етапах є кінцевим результатом.

HTTP://VK.COM/CROSS_ARCHERY

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/EVENTS/1308369855867601/

Читайте також:

  • Ми відкрились!
    Ми відкрились!

    Магазин Fletcher відкрився за адресою: м. Київ, Парково-Сирецька, 1. Графік роботы: Пн-Пт,...

    2019-09-28

Залишити коментар

Усі поля обов'язкові для заповнення